Hoppa till innehåll

Juridisk rådgivning för företag

Vi har bred kompetens inom de flesta frågor som dyker upp för dig som driver ett litet och medelstort företag. Det gäller allt från kommersiella avtal, fråga om lokalhyra, aktieägaravtal eller att du inte fått betalt för utfört arbete i enlighet med överenskommelse. 

Vi återkommer alltid senast nästkommande arbetsdag med en första tanke om vägen framåt. 

Kontaktuppgifter

Adress:
Råsundavägen 160
169 36 Solna

T-bana: Näckrosen eller Sundbybergs Centrum
Pendeltåg: Sundbybergs Station
Buss: Bokvägen

Växel: 08 621 06 10
E-post: kontakt@rasundajuristbyra.se

Fyll i nedan för kontakt med oss:

Affärsjuridik

Aktieägaravtal, obetalda fakturor, kundavtal, konsultavtal och mycket annat inom affärsjuridiken har vi god erfarenhet av och hjälper gärna dig och ditt företag. 

Arbetsrätt

Vi rådger i situationer såsom att köpa ut anställa, varsel och uppsägning eller allmänna frågor om hur man bör hantera en situation på arbetet. 

GDPR

Vi ser till att säkerställa så att din verksamhet har rätt och skäliga GDPR-rutiner för att uppfylla lagkraven och samtidigt vara en effektiv och lönsam verksamhet.

Skatterätt

Vi hjälper er att ha koll på hur mycket skatt som ska betalas och i eventuella diskussioner med skatteverket eller andra motparter. 

Tillstånd

Vi rådgvet i ansökningar och eventuella tvister om att få bedriva taxiverksamhet, sälja tobak eller serveringstillstånd. 

Upphandling

Oavsett om ni ska lämna in ett anbud, vill få bättre förståelse för hur anbudsförfarandet går till eller överpröva ett tilldelningsbeslut så finns vi med er hela vägen.

För företaget

- och företagaren

Vi hjälper såväl företaget som företagaren. Det innefattar exempelvis planering inför generationsskifte, säkerställande av en rättvis och korrekt fördelning av tillgångarna, säkra företaget vid eventuell separation eller i samband med försäljning av bolaget. Det finns ofta många frågor som ska uträtas i samband med detta, och vi hjälper er hela vägen från ax till limpa.