Hoppa till innehåll

Hembesök

Vi erbjuder hembesök för dig som bor i Stor-Stockholm med möjlighet till möten på kort varsel och ofast fasta priser. Det innebär att en av våra jurister kommer hem till dig och hemma vid ditt köksbord eller vardagsrum i lugn och ro går igenom din situation. Eventuella handlingar som upprättas kommer sedan att skickas hem till dig per post. Vi kan givetvis komma med handlingarna och bistå med bevittning om så önskas mot en extrakostnad.

Adress:
Råsundavägen 160
169 36 Solna

T-bana: Näckrosen eller Sundbybergs Centrum
Pendeltåg: Sundbybergs Station
Buss: Bokvägen

Växel: 08 621 06 10
E-post: kontakt@rasundajuristbyra.se

Fyll i nedan för kontakt med oss:

Bevittning

När fast egendom, det vill säga fastigheter, ska överlåtas så behöver överlåtarens signatur bevittnas av två personer. Likaså ska signaturen för fullmakgsgivaren och testatorn bevittnas av två personer. I dessa fall kan vi bistå med även detta, det vill säga ett andra hembesök efter att handlingarna är upprättade. 

Express-besök

I vissa särskilda fall kan vi erbjuda möjligheter att upprätta och skriva ut handlingarna direkt på plats hos er. Hör av er till oss för att se vilka möjligheter vi har just nu.

Trygghet vid hembesök

Vi kommer alltid att, vid uppmaning, uppvisa ID-handling för att visa vem det är du träffar. Vi gör detta för att du ska känna dig trygg i mötet med oss på Råsunda Juristbyrå. 

Vad kan Råsunda Juristbyrå hjälpa dig med?

Vi hjälper dig med att upprätta ett personligt och korrekt äktenskapsförord. Rådgivningen kan ske såväl fysiskt på vårt kontor, genom hembesök eller per telefon/videomöte. Vi kommer alltid att gå igenom er situation för att se till så att ni får de handlingar upprättade som ni behöver för att nå dit ni vill.